ssssssssssssssss
[CZECH REP] - Czech Republic players
13.11.2007 @ 12:29 #4
Jde to, mám Athlon 64 3700+, 2x512 MB paměti a MSI NX7600 GT, takže na maximální detaily v rozlišení 1280x1024 pohoda.
Pro pobavení - jaký mají názor na hraní RPG her s prvky magie katolíci: http://www.katolik.c...ot.asp?ot=2976 :o ::) :D
Pro pobavení - jaký mají názor na hraní RPG her s prvky magie katolíci: http://www.katolik.c...ot.asp?ot=2976 :o ::) :D
Nemo me impune laccessit!
Nobody assails me with impunity!
13.11.2007 @ 21:24 #5
Athlon mám též, akorát jen 3500+ ale zato 4GB RAM a GK ASUS 7600GT takže taky na max. hraju na LCD v rozlišení 1400x900 ... Ale bohužel nemám tolik času na paření, jak jste daleko?? Já zatím jen ve 4. kapitole... zatím zvládám.. btw: nejsou mi vidět pochvy na meče (na zádech) a na screenech jo... kua, co u vás ??
13.11.2007 @ 21:59 #6
Pochvy na meče byli odstraněny v pozdější fázi vývoje hry, prý kvůli technickejm problémum.( Nešlo asi do jedný pochvy dát různý meče)
Proto na některejch screench jsou vidět.
Na paření bohužel nemám ani čas ani mašinu...ale po Vánocích definitvně kupuju a hraju :-)
Proto na některejch screench jsou vidět.
Na paření bohužel nemám ani čas ani mašinu...ale po Vánocích definitvně kupuju a hraju :-)
Elame blath, Feamnewedd
Dearme aen a'cáelme tedd
Eigean evehenn deireádh
Que'n esse, va en esseáth
Feamnewedd, elame blath!
Dearme aen a'cáelme tedd
Eigean evehenn deireádh
Que'n esse, va en esseáth
Feamnewedd, elame blath!
13.11.2007 @ 23:19 #8
Mno tak já jsem asi v půlce tý čtvrtý a jsem s elfy, uvidím jak se to vyvrbí, zatím do průvodce nekoukám... a splnil jsem zatim skoro vsechny questy, akorát s tím pokerrem jsem na štíru ;D A jinak mě celkem mrzí to, že ve hře je celkem málo zbrojí. A to s těma pochvama to chápu, ale na screenech to vypadá good ... Jo a taky mě při vypínání hry hází kritickou chybu, co vám??
14.11.2007 @ 00:53 #9
Poker je jednoduchý, někdy až moc. Hlavní je si uvědomit, že Full House je víc než postupka. Protivník obvykle hází znovu jen jednou kostkou, druhou či třetí zleva. Podle toho lze odhadnout své šanse, protože je schopný si rozhodit trojici.
Mně Zaklínač při vypínání nepadá, asi to bude systémem a jeho ochranou.
Mně Zaklínač při vypínání nepadá, asi to bude systémem a jeho ochranou.
Nemo me impune laccessit!
14.11.2007 @ 10:32 #11
nazdar! ;)
I'm sorry i would write in english but my český isn't as good as i would like it to be :)
I just wanted to ask if there is anyone interested in creating the czech wiki for the witcher?
I'm sorry i would write in english but my český isn't as good as i would like it to be :)
I just wanted to ask if there is anyone interested in creating the czech wiki for the witcher?
but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
16.11.2007 @ 11:19 #13
Dohrál jsem, závěr byl překvapivý a logický (i trochu poučný - dál by už následoval spoiler). Nejspíš nejlepší hra, co jsem kdy hrál - mám rád RPGčka a doposud nejlepší byl starý Deus Ex. To je taky jediná hra se kterou by se Zaklínač dal srovnat (i když samozřejmě kvůli fantasy prostředí se hodí spíš přirovnání k Planescape Torment).
Zahraju si trochu na recenzenta a dám téhle hře 94 bodů ze sta, asi to všichni už víte save&load trvá opravdu dost dlouho (save cca 30s, load cca 1 min, autosave + load cca 90s), Geralt mluví skoro jako robot, musíte obcházet i malé plůtky, občas se zaseknete v souboji, hra často (při load&save) padá a je dost náročná na RAMku - v obchodní čtvrti jsem musel akceptovat mírné "trhání" vždy při příchodu do graficky náročné oblasti (muzikanti, tržiště), inventář by mohl být přehlednější a ikonky předmětů a styl popisků by mohly být graficky povedenější, poker by mohl být obtížnější. Příběh je výborný, i když knižní předloha má příběh ("překvapivě") ještě o dost lepší.
Všechno ostatní je jedním slovem (vlastně dvěma slovy) absolutně úžasné, i když samozřejmě všechno jde vždycky ještě o trochu vylepšit. U Zaklínače je ale pro to výrazně menší prostor než u kterékoli jiné RPG hry.
Zahraju si trochu na recenzenta a dám téhle hře 94 bodů ze sta, asi to všichni už víte save&load trvá opravdu dost dlouho (save cca 30s, load cca 1 min, autosave + load cca 90s), Geralt mluví skoro jako robot, musíte obcházet i malé plůtky, občas se zaseknete v souboji, hra často (při load&save) padá a je dost náročná na RAMku - v obchodní čtvrti jsem musel akceptovat mírné "trhání" vždy při příchodu do graficky náročné oblasti (muzikanti, tržiště), inventář by mohl být přehlednější a ikonky předmětů a styl popisků by mohly být graficky povedenější, poker by mohl být obtížnější. Příběh je výborný, i když knižní předloha má příběh ("překvapivě") ještě o dost lepší.
Všechno ostatní je jedním slovem (vlastně dvěma slovy) absolutně úžasné, i když samozřejmě všechno jde vždycky ještě o trochu vylepšit. U Zaklínače je ale pro to výrazně menší prostor než u kterékoli jiné RPG hry.
16.11.2007 @ 21:46 #14
Mno.. nejlepší rpg je určite Dungeon Master 1/2, či trilogie Ishar, to je stará škola pak i Baldurs Gate1/2 - Icewind Dale1/2 .... ne Deus Ex .... a s nahráváním nemám nejmenší problémy ;) Ale co se týče ty nej rpg hry, je to jen čistě můj názor, a jinak bych místo Deux Ex jako zástupce cyber-punkových rpg zařadil spíš System Shock. Zdar a sílu :)
30.11.2007 @ 17:43 #18
Už je hotová úvodní stránka české wiki s tématem Zaklínač. Neváhejte a přispějte novými články. Čechů je tu dost, jen začít psát...
Hodilo by se taky dát nějak vědět ostatním fandům knih (Zaklínač má u nás dost fanoušků), dále propagace, doporučování přátelům, ...
Tak do toho! 8)
Hodilo by se taky dát nějak vědět ostatním fandům knih (Zaklínač má u nás dost fanoušků), dále propagace, doporučování přátelům, ...
Tak do toho! 8)
15.12.2007 @ 16:42 #19
The Witcher Czech wiki is still waiting for your contribution!
but in true Internet fashion, the surprise was beaten to the surprise by the surprise which was originally going to be the surprise, surprising us before the surprise could become surprise we were supposed to be surprised by.
06.01.2008 @ 00:57 #20
Zaklínač wiki update!!
Přispějte taky, konkurence v psaní "snad" dobrých příspěvků se vždycky hodí. ;)
Tady je adresa: http://zaklinac.wikia.com/
Přispějte taky, konkurence v psaní "snad" dobrých příspěvků se vždycky hodí. ;)
Tady je adresa: http://zaklinac.wikia.com/
Sign In »
Register Now!
Help

PM