ssssssssssssssss
The Witcher Bulgaria
15.11.2009 @ 22:50 #2
Ако само имаше повече Българи тук, щеше да бъде много по интересно, но май са всичките надзърнали око към екрана с играта Вещерът.
Май скука няма никога при нас, но ако има някой Българин (или поне Българо-говорещ) би било добре да си побъбриме за тази страхотна игра.
Аз съм започнал да правя Вещерът Уики но ми трябва много помощ щот има доста работа. Е, това е за сега, моля не се срамувайте да отговорите.
Пишете свободно иначе няма смисел да се отвори връска само за нас. Благодаря и до скоро... :peace:
Май скука няма никога при нас, но ако има някой Българин (или поне Българо-говорещ) би било добре да си побъбриме за тази страхотна игра.
Аз съм започнал да правя Вещерът Уики но ми трябва много помощ щот има доста работа. Е, това е за сега, моля не се срамувайте да отговорите.
Пишете свободно иначе няма смисел да се отвори връска само за нас. Благодаря и до скоро... :peace:
25.11.2009 @ 10:33 #4
Имало и други фенове от България :D За скуката прав си , аз бих добавил и силно ограниченото свободно време! Ще се радвам да си побъбрим, ако има и други моля нека пишат. 56236 поздравления за това което правиш, пиши какво има нужда да се направи, ако мога ще ти помогна.
Няма нужда за сега, помощ няма да трябва докато не се саберът няколко допълнителни посетители да питат за този уики.
В момента се занимавам с върсъс уики, но благодаря за предложението. Така, а сега бъбренето :D:
Забелязах че не сте описали целия профил... значи от каде сте? Кога и какво ви привлече към тази игра?
25.11.2009 @ 15:15 #6
Да кажа че може да пиша като българин, но не съм. Тоест, живял съм в друга държава по дълго от собствената си, но сега съм си в къщи
заради убочението ми и не мърдам от място.
Да знаете някой други хора да играят тази игра, или сте сами в собствения си свят? Интересно колко играчи има даже да се занимават...
заради убочението ми и не мърдам от място.
Да знаете някой други хора да играят тази игра, или сте сами в собствения си свят? Интересно колко играчи има даже да се занимават...
25.11.2009 @ 16:07 #8
Вероятно е че има фенове из цялата държава... но, както аз бех преди време, не се интересуват от форум и имат други ангажименти включително
да играят. Значи, за сега, аз виждам само ние двама българи тук и си имаме собствено парченце само за нас и то без никой друг да разбере...
други само мечтаят за тази свобода. ;D
да играят. Значи, за сега, аз виждам само ние двама българи тук и си имаме собствено парченце само за нас и то без никой друг да разбере...
други само мечтаят за тази свобода. ;D
24.03.2010 @ 18:28 #17
Разбира се, Огнено кръщение може и сега да се поръча от склада на "book.store.bg" но за сега
си е добре да се споменава само туй което е пред нас :D
Ако може и 6-та книга да излезе преди втората игра... супер :)
Ако може и седма? Още по-добре ;D
Да може да се повярва че България има 2 пъти (и то и половина) повече преводи от тез на Английски :P
си е добре да се споменава само туй което е пред нас :D
Ако може и 6-та книга да излезе преди втората игра... супер :)
Ако може и седма? Още по-добре ;D
Да може да се повярва че България има 2 пъти (и то и половина) повече преводи от тез на Английски :P
24.03.2010 @ 19:15 #19
Това е май вече Бета версия (най доброто което може да бъде до тоя момент).
Играта има няколко дарскотинки да се излъскат (или добавят) но всичко взето в предвид,
отива към където трябва. Каквото видехме в рекламата не е края затова съм спокоен.
Вярвам в компанията и хем ще спа спокойно, хем ще хъркам :sleep: :D Ти да имаш коментар?
Играта има няколко дарскотинки да се излъскат (или добавят) но всичко взето в предвид,
отива към където трябва. Каквото видехме в рекламата не е края затова съм спокоен.
Вярвам в компанията и хем ще спа спокойно, хем ще хъркам :sleep: :D Ти да имаш коментар?
Sign In »
Register Now!
Help

PM